Exuviance

Exuviance – tehokas ja ammattimainen ihonhoitosarja, jolla saavutat tuloksia.

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA), joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista innovaatiosta. Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA -tuotteita. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa -ja polyhydroksidihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviance -tuotteet sopivat kaikille.

Nannic – Deep Skin mikroneulaus

Nannic Deep Skin mikroneulausmenetelmää käytetään ihon solutoiminnan aktivoimiseen. Mikroneulauksen aikana iholle pystytään imeyttämään ihon tarpeen mukaiset hoitoseerumit, jotka vaikuttavat näkyvästi ihon kuntoon. Hoito viimeistellään Alginaatti -naamiolla. Erillistä toipumisaikaa ei Deep Skin mikroneulaus hoidossa ole. Hoito on lähes kivuton ja sen tekee koulutettu kosmetologi.
Nannic Deep Skin hoidolla ihon yleiskunto paranee ja säännöllisesti hoidettuna hoitotulokset säilyvät hyvin. Iho näyttää raikkaalta heti mikroneulauksen jälkeen ja erillistä toipumisaikaa ei tarvita. Meikkausta tulisi välttää noin 12 tuntia.

Mills

Mills on jalkojenhoidon ammattituotteiden edelläkävijä Suomessa jo reilun 20 vuoden ajan. Suurin osa Peclavus –tuotteista on saanut Natrue sertifikaatin, jolloin tuotteet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia. Tuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla.

YumiLashes

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kaarevilta, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.
Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille.

Mad4eyebrow

Tuuhean näköiset ja kauniit kulmat on nyt helppo toteuttaa hetkessä. Mad4eyebrow -kulmakarvojen täytevärillä loihdit kauniit kulmat muutamalla kevyellä sivelyllä. Tällä huikealla kauneushitti-tuotteella luot uskomattoman täyteläiset, paksummat ja pidemmät kulmat, jotka kestävät jopa 24 tuntia. Tuotteen hienojakoinen koostumus sisältää pieniä kuituja, jotka tarttuessaan karvoihin luovat entistä tuuheamman vaikutelman. Täydellinen tuote hennoille kulmakarvoille tuomaan rakennetta ja paikkaamaan karvattomia alueita tai jo valmiiksi tuuheille kulmille, jotka kaipaavat luonnollista ryhtiä sekä pigmenttiä. Kuituvärin käyttö on vaivatonta sekä nopeaa, sillä tuotteen koostumus ja applikaattori tekevät muotoilun helpoksi – väri liukuu olemassa oleviin karvoihin kuin itsestään ja muodostaa kauniin luonnollisen lopputuloksen.