Tuotesarjat
Kirjoita alaotsikko tähän

YumiLashes

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kaarevilta, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.
Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille.

Kuvagalleria Facebook / Instagram

Kotihoito

Käsittelyn jälkeen ripsien pesemistä ja silmien meikkaamista olisi hyvä välttää vuorokauden ajan.
Ripsille suositellaan YumiLashes -hoitoseerumia. Seerumin sisältämät kosteuttavat ja ravitsevat aineosat hoitavat ripsiä sekä tekevät niistä kauniin kiiltävät, jolloin lopputulos korostuu. Uuden taivutuksen voi ottaa 8 viikon kuluttua.

Exuviance

tehokas ja ammattimainen ihonhoitosarja, jolla saavutat tuloksia.

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA), joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista innovaatiosta. Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA -tuotteita. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa -ja polyhydroksidihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviance -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Hoitolalta löydät täydellisen valikoiman ihonhoitotuotteita kotihoitoon.

Nannic

Deep Skin ihon hionta ja mikroneulaus

Nannic Deep Skin mikroneulausmenetelmää käytetään ihon solutoiminnan aktivoimiseen. Mikroneulauksen aikana iholle pystytään imeyttämään ihon tarpeenmukaiset hoitoseerumit, jotka vaikuttavat näkyvästi ihon kuntoon. Hoito viimeistellään Alginaatti -naamiolla. Erillistä toipumisaikaa ei Deep Skin mikroneulaus hoidossa ole. Hoito on lähes kivuton ja sen tekee koulutettu kosmetologi.
Nannic Deep Skin hoidolla ihon yleiskunto paranee ja säännöllisesti hoidettuna hoitotulokset säilyvät hyvin. Iho näyttää raikkaalta heti mikroneulauksen jälkeen. Meikkausta tulisi välttää noin 12 tuntia.