Tuotesarjat

YumiLashes

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kaarevilta, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.
Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille.

Huomioitavaa ennen taivutuksen tekoa. Taivutusta ei tehdä alle 17 -vuotiaille, eikä suositella mikäli olet raskaana tai imetät. Mikäli sinulla on ollut ripsipidennykset, odotathan ennen taivutukseen tuloa noin 2 -8 viikkoa riippuen siitä missä kunnossa ripsesi ovat. Käyttäessäsi ripsillä öljypitoisia tuotteita, jätäthän nämä pois muutamaa viikkoa ennen taivutuksen tekoa, jotta taivutuksesta tulee paras mahdollinen. 

Kuvagalleria Facebook / Instagram


Kotihoito

Käsittelyn jälkeen ripsien pesemistä ja silmien meikkaamista olisi hyvä välttää vuorokauden ajan.
Ripsille suositellaan YumiLashes -hoitoseerumia. Seerumin sisältämät kosteuttavat ja ravitsevat aineosat hoitavat ripsiä sekä tekevät niistä kauniin kiiltävät, jolloin lopputulos korostuu. Uuden taivutuksen voi ottaa 8 viikon kuluttua.

Yumi Brows

Kulmien laminointi

Yumi Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.

Yumi Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. 

Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi. Yumi Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Yumi Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

Käsittelyn jälkeen kulmien pesemistä olisi hyvä välttää vuorokauden ajan.
Kulmille suositellaan YumiLashes -hoitoseerumia. Seerumin sisältämät kosteuttavat ja ravitsevat aineosat hoitavat kulmakarvoja.


Exuviance

tehokas ja ammattimainen ihonhoitosarja, jolla saavutat tuloksia.

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA), joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista innovaatiosta. Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA -tuotteita. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa -ja polyhydroksidihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviance -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Hoitolalta löydät täydellisen valikoiman ihonhoitotuotteita kotihoitoon.

EkoPharma

Ihonhoitoa luonnonmukaisilla, kotimaisilla, marjojen tehoon pohjautuvilla tuotteilla.

EKOPHARMA Helsinki luonnonkosmetiikkatuotteet ovat täynnä vaikuttavia aktiiviaineita sillä sarjan teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Suomalaiset marjat keräävät voimansa pohjoisen valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Tuotteet ovat kotimaisia, niiden tuotekehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuvat omissa tuotantotiloissa Helsingissä. Tuotteiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on niin suuri kuin mahdollista ja tuotesarjalle on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlipputunnus. Tuotesarjalle on myönnetty Fi-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja se on ainoa kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jolle on myönnetty Animalian eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -tunnus..

Nannic

Deep Skin ihon hionta ja mikroneulaus

Nannic Deep Skin mikroneulausmenetelmää käytetään ihon solutoiminnan aktivoimiseen. Mikroneulauksen aikana iholle pystytään imeyttämään ihon tarpeenmukaiset hoitoseerumit, jotka vaikuttavat näkyvästi ihon kuntoon. Hoito viimeistellään Alginaatti -naamiolla. Erillistä toipumisaikaa ei Deep Skin mikroneulaus hoidossa ole. Hoito on lähes kivuton ja sen tekee koulutettu kosmetologi.
Nannic Deep Skin hoidolla ihon yleiskunto paranee ja säännöllisesti hoidettuna hoitotulokset säilyvät hyvin. Iho näyttää raikkaalta heti mikroneulauksen jälkeen. Meikkausta tulisi välttää noin 12 tuntia.

HydraFacial™

HydraFacial™ on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Mikä HydraFacial™-kasvohoito on?​

HydraFacial™ on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa epäpuhtaudet ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen säiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

​HydraFacial™-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal™-happokuorinta tai DermaBuilder™ -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita "botuliinin" tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä.

Mitä HydraFacial™-kasvohoidossa tapahtuu? ​

HydraFacial™ patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu kärjen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti mutta kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa epäpuhtaudet tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään tähän kasvohoidon vaiheeseen kehiteltyä seerumia, joka sisältää salisyylihappoa. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä, irrottaen samalla kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen.

Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön hoidon lopuksi antioksidanttiseerumi, joka on erittäin kosteuttava liuos. Antiox-seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

Mikä tekee HydraFacial™ ainutlaatuisen?

HydraFacial™sta tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta HydraFacial™ on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset, sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa muodossa, jossa iho ottaa ne helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa HydraFacial™illa saavutettavia hoitotuloksia entisestään.

​HydraFaciali™n salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka kuorii ihoa tehokkaasti mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacial™illa voidaan hoitaa?

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon pigmenttihäiriöt; epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja pienet rypyt; kuiva iho
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä yleensä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Joka perinteisesti komedoraudalla tehtynä "puristeluna" tapahtuu.

Kuinka kauan HydraFacial™ hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 30 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Koska osassa hoitoa käytetään myös hedelmähappoja, tulee hoidon jälkeen välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial -hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia kasvojen kotihoitotuotteita. Hoito voidaan tehdä 2 viikon tai 1 kk välein.

Mitkä ovat HydraFacial™ -hoidon jälkeen normaaleja ihoreaktioita?

Vaikka HydraFacial™ ei ole varsinaisesti kemiallinen kuorinta, käytetään HydraFacial™ -hoidossa kemiallisia kuorinta-aineita, AHA- ja BHA-happoja. Yleensä iho ei reagoi HydraFacialin happomääriin, koska ne ovat pieniä määriä. Kasvohoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hoitopäivästä muutamaan päivään. Iholla saattaa olla pieniä tuntemuksia hoidon jälkeen, punoitusta, kuumotusta joissakin tapauksessa hilseilyä. Nämä voivat kestää n. 1-5 päivää. Mutta on mahdollista, että hyvin herkkä iho saattaa äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa olla kosketusarka, saattaa mennä pinnalta rusehtavaksi, saattaa kirvellä/nipistellä/kihelmöidä/kutista, saattaa olla turvoksissa ja hoitotuotteet saattavat kirvellä iholla. Nämä oireet ovat kuitenkin ohimeneviä, eikä niistä tarvitse huolestua. Huolellinen ihon kosteuttaminen vie oireet muutamissa päivissä pois.

Onko HydraFacial™-hoito turvallinen?

HydraFacial™issa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel®-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial™ sopii?

HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Kenelle HydraFacial™ -hoitoa ei suositella?

HydraFacial™-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen 6kk aikana. Tai mikäli olet juuri syönyt tehokkaan kortisonikuurin, tällöin on hyvä odottaa muutama viikko ennen hoitoon tuloa.

Kasvohoitoa ei myöskään suositella, mikäli iho on kosketusarka / pahasti tulehtunut. Tällöin on hyvä odottaa ennen kasvohoidon tekemistä, että iho on rauhoittunut.

Mitä erilaisia HydraFacial™ hoitoja on tarjolla?

HydraFacial™ - Signature

Ihon peruskuntoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon puhtaantuntuiseksi. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30 min

HydraFacial™ - Clarifying - SE SUOSITUIN IHOHUOKOSET SYVÄPUHDISTAVA HYDRAFACIAL™ HOITO!

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet kivuttomasti jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30-45 min

HydraFacial™ - Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina pieniin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys - tehoaineena ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseerumi
 • hoitoaika n. 30-45 min