Kauneushoidot

Tutustu palveluvalikoimaan

Kerron mielelläni lisää hoidoista tai muusta sinua askarruttavista kysymyksistä liittyen palveluihin. Voit olla yhteydessä sähköpostilla pienikauneuspiste@gmail.com

Ajan pääset varaamaan kätevästi www.pienikauneuspiste.fi/ajanvaraus 

YumiLashes

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kaarevilta, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.
Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille. Kestotaivutus sisältää ripsille kestovärin.

Hyvä huomioida ennen taivutukseen tuloa.

Taivutusta ei tehdä alle 17 -vuotiaille, eikä suositella mikäli olet raskaana tai imetät. Mikäli sinulla on ollut ripsipidennykset, odotathan ennen taivutukseen tuloa noin 4 -8 viikkoa riippuen siitä missä kunnossa ripsesi ovat. Käyttäessäsi ripsillä öljypitoisia tuotteita, jätäthän nämä pois muutamaa viikkoa ennen taivutuksen tekoa jotta taivutuksesta tulee paras mahdollinen. Piilolinssit on hyvä poistaa hoidon ajaksi. Kestotaivutusta ei suositella jos sinulla on alopecia, tulehdusta tai allergiaa silmien välittömässä läheisyydessä. Mikäli sinulla on taipumusta paniikkihäiriöön tai ajatus silmien kiinnipitämisestä tuntuu vaikealta, ei taivutukseen tuloa suositella.

Kestotaivutuksessa käytettäville tuotteille herkistyminen on harvinaista. Mutta jos olet aikaisemmin saanut allergisenreaktion kestotaivutus - tai värjäysaineista, ei tällöin suositella taivutuksen tekoa.

Kestotaivutus voidaan tehdä mikäli olisit allergisoitunut ripsienpidennysliimalle. Kestotaivutustuotteissa ei käytetä samoja ainesosia.

Hoidon kestoaika noin 1h 15 min.

Kuvagalleria Facebook / Instagram

Kotihoito

Käsittelyn jälkeen ripsien pesemistä ja silmien meikkaamista olisi hyvä välttää vuorokauden ajan.
Ripsille suositellaan YumiLashes -hoitoseerumia. Seerumin sisältämät kosteuttavat ja ravitsevat aineosat hoitavat ripsiä sekä tekevät niistä kauniin kiiltävät jolloin lopputulos korostuu. Ripsien kestotaivutus kestää ripsillä noin 6 -8 viikkoa. Uuden taivutuksen voi ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Yumi Brows

Kulmien laminointi

Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi. Yumi Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. 

Yumi Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.

Yumi Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Laminoinnin kestävyys on aina yksilöllistä.  

Kenelle laminointi sopii?

Kulmakarvojen laminointi sopii oikeastaan kaikille, joilla on jonkin verran omaa karvaa kulmissa. Toki omien karvojen määrä vaikuttaa aina lopputulokseen. On kuitenkin otettava huomioon kulmat, joissa karvan määrä on hyvin vähäinen tällöin ei välttämättä saada tuuheaa lopputulosta. 

Huomioitavaa ennen laminoinnin tekoa. Laminointia ei tehdä alle 17 -vuotiaille, eikä suositella mikäli olet raskaana tai imetät. 

Hoidon kestoaika noin 45 min. 

Kotihoito

Käsittelyn jälkeen kulmien pesemistä olisi hyvä välttää vuorokauden ajan. Kulmille suositellaan YumiLashes -hoitoseerumia. Seerumin sisältämät kosteuttavat ja ravitsevat aineosat hoitavat kulmakarvoja. Uuden laminoinnin voi ottaa noin 5 viikon kuluttua.


Kasvohoidot suoritetaan ihosi tarpeenmukaisesti kosteuttavilla, kiinteyttävillä, kirkastavilla, puhdistavilla sekä herkän ihon tuotteilla. Hoidoissa huomioidaan kontraindikaatiot. Hoitojen lisätiedot ja kestoajat löydät ajanvarauksen yhteydestä lisätiedot -kohdasta.

Valitsemasi hoito voidaan vaihtaa toiseen hoitoon, mikäli se on ajallisesti mahdollista. 

Exuviance

tehokas ja ammattimainen ihonhoitosarja, jolla saavutat tuloksia.

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA), joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista innovaatiosta. Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA -tuotteita. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa -ja polyhydroksidihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviance -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Exuviance -hoito räätälöidään juuri sinun ihotyyppisi ja iho-ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance -hoitoja, jotka on tarkoitettu erilaisille ihotyypeille ja iho-ongelmille. Exuviance -hoito voidaan tehdä myös ilman AHA -käsittelyä. Exuviance -hoidoilla saadaan hyviä hoitotuloksia. Parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisellä sarjahoidolla sekä yhdessä Exuviance -kotihoitotuotteilla. 

Hoitolalta löydät hyvän valikoiman ihonhoitotuotteita kotihoitoon.


Exuviance Retinol -kuorintahoito

Exuviance Radiance Peel on tehokas kuorintahoito. Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaiseen iholla esiintyviin haasteisiin kuten juonteisiin, sameaan ihoon, epätasaiseen pigmentaatioon, aknearpiin ja epäpuhtaaseen ihoon. 

Retinol on yksi A -vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi tehokkaasti uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, tasoittaa juonteita ja ihon sävyä. Retinol sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle iholle.

Retinol kuorintahoito on nopea tehdä. Kuorinta levitetään hoitolassa ja pestään erillisen hoito-ohjeen mukaisesti kotona. 

Retinol kuorinnan jälkeen suositellaan käytettävän kosteuttavaa hoitovoidetta. Seuraava hoito voidaan toteuttaa 3 -4 viikon kuluttua edellisestä hoidosta. Kuorinnan jälkeen joissakin tapauksissa iho saattaa reagoida hilseilemällä. Tähän auttaa Exuviancen tehokas kosteuttava hoitovoide.

Sarjahoidolla saadaan enemmän näkyviä hoitotuloksia aikaan. Kuorintahoito räätälöidään ihon tarpeenmukaisesti. 

Kuorinnan ollessa kasvoilla on hyvä välttää hikoilua, saunaa sekä aurinkoa. 

Hoitoa ei suositella mikäli olet raskaana tai imetät, sinulla on lääkitys aknen hoitoon tai iho on tulehtunut.


EkoPharma

Ihonhoitoa luonnonmukaisilla, kotimaisilla, marjojen tehoon pohjautuvilla tuotteilla.

EKOPHARMA Helsinki luonnonkosmetiikkatuotteet ovat täynnä vaikuttavia aktiiviaineita sillä sarjan teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Suomalaiset marjat keräävät voimansa pohjoisen valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Tuotteet ovat kotimaisia, niiden tuotekehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuvat omissa tuotantotiloissa Helsingissä. Tuotteiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on niin suuri kuin mahdollista ja tuotesarjalle on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlipputunnus. Tuotesarjalle on myönnetty Fi-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja se on ainoa kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jolle on myönnetty Animalian eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -tunnus..

Ultraäänihoito

Puhdistusta herkälle iholle.

Ultraääni on kivuton ja herkän ihon puhdistava kasvohoito. Ei ärsytä ihoa mekaanisesti ja sopii monenlaiselle iholle myös kaikkein herkimmälle. Ihonpuhdistuksessa käytetään ultaraäänilaitetta, jonka ääniaallot puhdistavat ihon pintakerrosta kauttaaltaan. Ennen ultraääntä iholle tehdään puhdistava kuorinta. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja puhtaalta. Hoito voidaan toteuttaa yksittäisenä hoitomuotona tai sarjahoitona useammalla käyntikerralla. Ultraäänihoidon jälkeen hoidettavien aineiden imeytyminen parantuu.

Hoidon kestoaika noin 45 min. 

Timanttihionta

Timanttihionnalla kirkastusta ja puhdistusta ihosi tarpeenmukaisesti.

Kaipaako ihosi kirkastusta ja heleyttä? Ovatko kasvosi puhdistuksen tarpeessa?
Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoidettavien aineiden imeytyminen parantuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tämä hoito sopii puhdistettavalle iholle sekä ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta. Sarjahoidolla saadaan enemmän tuloksia aikaan, oli tavoitteena puhdistusta tai kirkastusta kaipaava iho. Timanttihionta voidaan tehdä kerran kuukaudessa yksittäisenä hoitomuotona tai toteuttaa sarjahoitona useammalla käyntikerralla. Valitse timanttihionta, kun haluat heleämmän, puhtaan ja raikkaamman ihon!

Hoidon kestoaika noin 45 min. 

Nannic

Deep Skin ihon hionta ja mikroneulaus

Nannic Deep Skin mikroneulausmenetelmää käytetään ihon solutoiminnan aktivoimiseen. Mikroneulauksen aikana iholle pystytään imeyttämään ihon tarpeenmukaiset hoitoseerumit, jotka vaikuttavat näkyvästi ihon kuntoon. Hoito viimeistellään erikoisnaamiolla. Erillistä toipumisaikaa ei hoidossa ole. Hoito on lähes kivuton ja sen tekee koulutettu kosmetologi.
Nannic Deep Skin hoidolla ihon yleiskunto paranee ja säännöllisesti hoidettuna hoitotulokset säilyvät hyvin. Iho näyttää raikkaalta heti mikroneulauksen jälkeen. Hoidossa käsitellään kasvot, kaula ja silmänympärysiho. Käsittely sopii yksittäiseksi hoitomuodoksi tai voidaan toteuttaa tehokkaammin sarjahoitona, näin tuloksia saadaan enemmän.  

Mikroneulaus kosteuttaa ihoa tehokkaasti, kiinteyttää ihoa, silottaa juonteita, tasoittaa arpia, vähentää pigmenttimuutoksia, kirkastaa ja vahvistaa ihoa.

Esteet hoidolle:

- Ärtynyt / tulehtunut iho

-  Aktiivinen ruusufinni / akne

- Huuliherpes (ennen hoitoa estolääkitys)

- Voimakas kortisonilääkitys

- Psoriasis

- Pistoshoitojen jälkeen on hyvä odottaa noin kaksi viikkoa.

PRX-T33

Biorevitalisaation vallankumous

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.
PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden ja hoitomenetelmä sopii lähes kaikille ihotyypeille.

PRX-T33 hoitomuoto sopii kertahoidoksi tai mikäli haluat enemmän tuloksia on hoito erinomainen sarjahoitona. Hoidon jälkeen suositellaan sarjan omaa kotihoitotuotetta jälkihoitona.

Hoidon jälkeen on hyvä välttää samana päivänä meikkaamista ja vuorokauden ajan hikiliikuntaa sekä saunomista. 

PRX-T33 hoitoindikaatiot

 • Juonteet 
 • Kuiva iho
 • Veltostunut iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
 • Veltostunut kaulan ja dekolteen hoito

PRX-T33 hyödyt

 • Neulaton hoitomuoto
 • Ei "frostingia" eikä toipumisaikaa
 • Nopea hoito, noin 30-45 minuuttia
 • Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
Milloin hoitoa ei tehdä? 

 • Iho ärtynyt / tulehtunut
 • Raskaus / imetys
 • Kortisoni - / aknelääkitys

Mikäli olet käynyt täyteainehoidossa, niin silloin odotusaika on noin 1,5 viikkoa.

HydraFacial™

HydraFacial™ on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Mikä HydraFacial™-kasvohoito on?​

HydraFacial™ on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa epäpuhtaudet ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen säiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

​HydraFacial™-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal™-happokuorinta tai DermaBuilder™ -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita "botuliinin" tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä.

Mitä HydraFacial™-kasvohoidossa tapahtuu? ​

HydraFacial™ patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu kärjen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti mutta kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa epäpuhtaudet tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään tähän kasvohoidon vaiheeseen kehiteltyä seerumia, joka sisältää salisyylihappoa. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä, irrottaen samalla kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen.

Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön hoidon lopuksi antioksidanttiseerumi, joka on erittäin kosteuttava liuos. Antiox-seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

Mikä tekee HydraFacial™ ainutlaatuisen?

HydraFacial™sta tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta HydraFacial™ on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset, sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa muodossa, jossa iho ottaa ne helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa HydraFacial™illa saavutettavia hoitotuloksia entisestään.

​HydraFaciali™n salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka kuorii ihoa tehokkaasti mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacial™illa voidaan hoitaa?

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon pigmenttihäiriöt; epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja pienet rypyt; kuiva iho
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä yleensä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Joka perinteisesti komedoraudalla tehtynä "puristeluna" tapahtuu.

Kuinka kauan HydraFacial™ hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 30 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Koska osassa hoitoa käytetään myös hedelmähappoja, tulee hoidon jälkeen välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial -hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia kasvojen kotihoitotuotteita. Hoito voidaan tehdä 2 viikon tai 1 kk välein.

Mitkä ovat HydraFacial™ -hoidon jälkeen normaaleja ihoreaktioita?

Vaikka HydraFacial™ ei ole varsinaisesti kemiallinen kuorinta, käytetään HydraFacial™ -hoidossa kemiallisia kuorinta-aineita, AHA- ja BHA-happoja. Yleensä iho ei reagoi HydraFacialin happomääriin, koska ne ovat pieniä määriä. Kasvohoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hoitopäivästä muutamaan päivään. Iholla saattaa olla pieniä tuntemuksia hoidon jälkeen, punoitusta, kuumotusta joissakin tapauksessa hilseilyä. Nämä voivat kestää n. 1-5 päivää. Mutta on mahdollista, että hyvin herkkä iho saattaa äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa olla kosketusarka, saattaa mennä pinnalta rusehtavaksi, saattaa kirvellä/nipistellä/kihelmöidä/kutista, saattaa olla turvoksissa ja hoitotuotteet saattavat kirvellä iholla. Nämä oireet ovat kuitenkin ohimeneviä, eikä niistä tarvitse huolestua. Huolellinen ihon kosteuttaminen vie oireet muutamissa päivissä pois.

Onko HydraFacial™-hoito turvallinen?

HydraFacial™issa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel®-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial™ sopii?

HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Kenelle HydraFacial™ -hoitoa ei suositella?

HydraFacial™-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen 6kk aikana. Tai mikäli olet juuri syönyt tehokkaan kortisonikuurin, tällöin on hyvä odottaa muutama viikko ennen hoitoon tuloa.

Kasvohoitoa ei myöskään suositella, mikäli iho on kosketusarka / pahasti tulehtunut. Tällöin on hyvä odottaa ennen kasvohoidon tekemistä, että iho on rauhoittunut.

Mitä erilaisia HydraFacial™ hoitoja on tarjolla?

HydraFacial™ - Signature

Ihon peruskuntoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon puhtaantuntuiseksi. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30 min

HydraFacial™ - Clarifying - SE SUOSITUIN IHOHUOKOSET SYVÄPUHDISTAVA HYDRAFACIAL™ HOITO!

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet kivuttomasti jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30-45 min

HydraFacial™ - Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina pieniin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys - tehoaineena ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseerumi
 • hoitoaika n. 30-45 min

Jalkahoito

Virkistystä jaloille

Kun jalkasi kaipaavat virkistävää ja kevyttä jalkahoitoa. 

Jalkahoito sisältää virkistävän ja kuorivan jalkakylvyn, analyysin, kovettumien ja kuivan ihon hoito raspauksella, kynsien siistimisen, loppuun kosteuttava jalkahoitonaamio kevyellä hieronnalla. Halutessasi kynnet lakataan. 

Jalkahoidossa ei poisteta geelilakkauksia.

Hoitoaika noin 45 -60 min.

Mikäli jalat kaipaavat isompaa ja perusteellisempaa jalkahoitoa, suosittelen kääntymään jalkahoitajan puoleen.