Kauneushoidot

Tutustu palveluvalikoimaan ja hinnastoon

Kerron mielelläni lisää hoidoista tai muusta sinua askarruttavista kysymyksistä liittyen palveluihin. Voit olla yhteydessä sähköpostilla pienikauneuspiste@gmail.com

Ajan pääset varaamaan kätevästi www.pienikauneuspiste.fi/ajanvaraus 

YumiLashes

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kaarevilta, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.
Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille. Kestotaivutus sisältää ripsille kestovärin.

Hyvä huomioida ennen taivutukseen tuloa.

Taivutusta ei tehdä alle 17 -vuotiaille, eikä mikäli olet raskaana tai imetät. Mikäli sinulla on ollut ripsipidennykset, odotathan ennen taivutukseen tuloa noin 4 -8 viikkoa riippuen siitä missä kunnossa ripsesi ovat. Käyttäessäsi ripsillä öljypitoisia tuotteita, jätäthän nämä pois muutamaa viikkoa ennen taivutuksen tekoa jotta taivutuksesta tulee paras mahdollinen. Piilolinssit on hyvä poistaa hoidon ajaksi. Kestotaivutusta ei suositella jos sinulla on alopecia, tulehdusta tai allergiaa silmien välittömässä läheisyydessä. Mikäli sinulla on taipumusta paniikkihäiriöön tai ajatus silmien kiinnipitämisestä tuntuu vaikealta, ei taivutukseen tuloa suositella.

Kestotaivutuksessa käytettäville tuotteille herkistyminen on harvinaista. Mutta jos olet aikaisemmin saanut allergisenreaktion kestotaivutus - tai värjäysaineista, ei tällöin suositella taivutuksen tekoa.

Kestotaivutus voidaan tehdä mikäli olisit allergisoitunut ripsienpidennysliimalle. Kestotaivutustuotteissa ei käytetä samoja ainesosia.

Hoidon kestoaika noin 1h 15 min.

Kuvagalleria Facebook / Instagram

Kotihoito

Käsittelyn jälkeen ripsien pesemistä ja silmien meikkaamista olisi hyvä välttää vuorokauden ajan.
Ripsille suositellaan YumiLashes -hoitoseerumia. Seerumin sisältämät kosteuttavat ja ravitsevat aineosat hoitavat ripsiä sekä tekevät niistä kauniin kiiltävät jolloin lopputulos korostuu. Ripsien kestotaivutus kestää ripsillä noin 6 -8 viikkoa. Uuden taivutuksen voi ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Ripsien kestotaivutus ja kestoväriripsille 

80€

Kestotaivutus - kasvohoitopaketit

Nämä räätälöidyt pakettihoidot löydät ajanvarauksesta. 

alk. 140€

Kestovärit ripsille ja kulmille

Kehystä katseesi väreillä. 

alk. 36€

Yumi Brows

Kulmien laminointi

Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi. Yumi Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. 

Yumi Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.

Yumi Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Laminoinnin kestävyys on aina yksilöllistä.  

Kenelle laminointi sopii?

Kulmakarvojen laminointi sopii melkein kaikille. Kulmakarvojen määrä vaikuttaa aina lopputulokseen. Laminoinnissa kulmat harjataan ja asetellaan joten karvaa tulisi olla sen verran riittävästi, jotta tämä olisi mahdollista. Mikäli kulmakarvalla on koloja tai kulmakarvaa on hyvin vähän tai loppuvat kesken, näitä ei saada laminointimenetelmällä hoidettua. Laminoinnin lopuksi kulmat värjätään ja siistitään pinseteillä. Jos kulmakarvaa on hyvin vähän, on huomioitava ettei tällöin saada tuuheaa lopputulosta.

Laminointia ei tehdä alle 17 -vuotiaille, eikä mikäli olet raskaana tai imetät. 

Hoidon kestoaika noin 45 min. 

Kotihoito

Käsittelyn jälkeen kulmien kastelua ja koskettelua tulisi välttää ja antaa kulmien olla rauhassa noin vuorokauden ajan. Kulmille suositellaan YumiLashes -hoitoseerumia. Seerumin sisältämät kosteuttavat ja ravitsevat aineosat hoitavat kulmakarvoja. Uuden laminoinnin voi ottaa noin 5 viikon kuluttua.


Kulmien laminointi ja kestovärjäys

59€

Kasvohoidot suoritetaan ihosi tarpeenmukaisesti kosteuttavilla, kiinteyttävillä, kirkastavilla, puhdistavilla sekä herkän ihon tuotteilla. Hoidoissa huomioidaan kontraindikaatiot. Tarkemmat hoitojen tiedot löydät ajanvarauksen yhteydestä.

Valitsemasi hoito voidaan vaihtaa toiseen hoitoon, mikäli se on ajallisesti mahdollista. 

Exuviance

tehokas ja ammattimainen ihonhoitosarja, jolla saavutat tuloksia.

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA), joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista innovaatiosta. Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA -tuotteita. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa -ja polyhydroksidihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviance -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Exuviance -hoito räätälöidään juuri sinun ihotyyppisi ja iho-ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance -hoitoja, jotka on tarkoitettu erilaisille ihotyypeille ja iho-ongelmille. Exuviance -hoito voidaan tehdä myös ilman AHA -käsittelyä. Exuviance -hoidoilla saadaan hyviä hoitotuloksia. Parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisellä sarjahoidolla sekä yhdessä Exuviance -kotihoitotuotteilla. 

Hoitolalta löydät hyvän valikoiman ihonhoitotuotteita kotihoitoon.


Peruskasvohoito

Hoito suunnitellaan ihon tarpeenmukaisesti.

alk. 72€

Rauhoittava kasvohoito

Sopii hyvin herkän, couperosan, atooppiseen sekä rosacean ihonhoitoon.

alk. 72€

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen hemmotteleva hoito hieronnalla.

89€

Exuviance kasvohoidoille sopivat lisäpalvelut

alk. 10€

Tehokas sarjahoitopaketti (4 x hoitolakäynti) viimeisestä hoitokerrasta -30%

Exuviance Retinol -kuorintahoito

Exuviance Radiance Peel on tehokas kuorintahoito. Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaiseen iholla esiintyviin haasteisiin kuten juonteisiin, sameaan ihoon, epätasaiseen pigmentaatioon, aknearpiin ja epäpuhtaaseen ihoon. 

Retinol on yksi A -vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi tehokkaasti uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, tasoittaa juonteita ja ihon sävyä. Retinol sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle iholle.

Retinol kuorintahoito on nopea tehdä. Kuorinta levitetään hoitolassa ja pestään erillisen hoito-ohjeen mukaisesti kotona. 

Retinol -kuorinnan jälkeen tulee käyttää Exuviancen kosteuttavaa ja palauttavaa hoitovoidetta, jotta iho palautuu hoidosta hyvin. Kuorinnan jälkeen joissakin tapauksissa iho saattaa reagoida hilseilemällä. Tähän auttaa Exuviancen tehokas kosteuttava hoitovoide. Hoidon jälkeen ihon tulisi saada palautua rauhassa noin 2 -5 päivää.

Sarjahoidolla saadaan enemmän näkyviä hoitotuloksia aikaan. Kuorintahoito räätälöidään ihon tarpeenmukaisesti. Seuraava hoito voidaan toteuttaa 3 -4 viikon kuluttua edellisestä hoidosta.

Huomioithan, että kuorinnan ollessa kasvoilla tulee välttää ihon koskettelua, hikoilua, saunaa sekä aurinkoa. Aurinkoisella ilmalla on hyvä käyttää korkeaa UV -suojaa. Hoidon jälkeen seuraavana päivänä on hyvä välttää suoraa aurinkoa. 

Hoito ei sovi raskauden tai imetyksen aikana tai jos sinulla on lääkärin määräämä kuoriva lääkekuuri esim. roaccuttan tai muut retinoidit. 

Retinol Peel -kuorintahoito

alk. 85€

Ultraäänihoito

Puhdistusta herkälle iholle.

Ultraääni on kivuton ja herkän ihon puhdistava kasvohoito. Ei ärsytä ihoa mekaanisesti ja sopii monenlaiselle iholle myös kaikkein herkimmälle. Ihonpuhdistuksessa käytetään ultaraäänilaitetta, jonka ääniaallot puhdistavat ihon pintakerrosta kauttaaltaan. Ennen ultraääntä iholle tehdään puhdistava kuorinta. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja puhtaalta. Hoito voidaan toteuttaa yksittäisenä hoitomuotona tai sarjahoitona useammalla käyntikerralla. Ultraäänihoidon jälkeen hoidettavien aineiden imeytyminen parantuu.

Hoidon kestoaika noin 45 min. 

Ultraäänipuhdistus

Hellävarainen ihonpuhdistus joka kuorii, kirkastaa ja uudistaa.

72€

Tehokas sarjahoitopaketti (4 x hoitolakäynti) viimeisestä hoitokerrasta -30%, kun hoito on 2 viikon välein.

Timanttihionta

Timanttihionnalla kirkastusta ja puhdistusta ihosi tarpeenmukaisesti.

Timanttihionta aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan.

Hoito auttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtauksiin, ihon sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin sekä pinnallisiin aknearpiin. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat ja aineiden imeytyvyys tehostuu.

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja ihon toiminnan paranemista.

Timanttihionta ei varsinaisesti satu, mutta ei suositella hyvin herkälle iholle. Timanttihionnan hoitopää tuntuu iholla kevyeltä hionnalta.

Sarjahoidot tuottavat enemmän tuloksia ja ne suunnitellaan asiakkaan ihon mukaisesti.

Hoidon kestoaika noin 45 min. 

Timanttihionta kuorii, kirkastaa ja tasoittaa

72€

Tehokas sarjahoitopaketti (4 x hoitolakäynti) viimeisestä hoitokerrasta -30%, kun hoito on 2 viikon välein.

Dermalux® Flex LED -valoterapia

Kliinisin tutkimuksin tehokkaaksi todennettu LED -valohoito ihon uudistamiseen ja erilaisten iho-ongelmien hoitoon. 

Palkittu, lääketieteellisesti tutkittu Dermalux® Flex LED -valohoito ihosi parhaaksi!

Dermalux Flex LED -valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua tai toipumisaikaa.

Dermalux Flex LED tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen iholle elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat iholle silminnähtävää parannusta.

MIHIN DERMALUX LED -HOITOJEN TEHO PERUSTUU?

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED -valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

Dermalux LED Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen ja psoriasiksen hoitoon. LED -hoidon indikaatioita ovat myös ikääntymismuutokset, rypyt, juonteet, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, couperosa, ruusufinni, POD, rasvainen iho sekä akne.

MITÄ HYÖTYÄ HOIDOSTA ON?

Dermalux LED hyödyntää ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Solujen aktivoimiseksi optimaalisella tavalla suositellaan sarjahoitoa, joka saa aikaan näkyviä ja kestävämpiä parannuksia ihoon. Kolmella ensimmäisellä viikolla olisi hyvä tehdä 2-3 hoitoa viikossa, jonka jälkeen tarpeen mukaan. Hoitojen välissä tulee olla 24h. Sarjahoito suunnitellaan henkilökohtaisesti.

LED -hoito voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kemialliset kuorinnat, Hydrafacial, mikroneulaus ja PRX-T33 tehostamaan hoidon tulosta.

DERMALUX LEDIN HOITAVAT VALOT:

Dermalux LED Flex -laitteen hoitavat valot, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdistelmänä.

Dermalux BLUE 415 nm

Sinisellä valolla on anti-bakteerinen vaikutus. Valo käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita sekä kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä iholle. Käytetään myös erilaisten toimenpiteiden jälkeen rauhoittamaan ihoa.

Dermalux RED 633 nm

Ihon nuorekkuutta palauttava punainen valo tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista. Valo edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa parantaen ihon elastisuutta, häivyttäen juonteita ja ryppyjä. Ihon luonnollinen kosteustasapaino paranee ja verenkierto voimistuu. Punainen on erinomainen valo aktivoimaan ihoa erilaisten kiinteyttävien laitehoitojen sekä PRX-T33 hoidon jälkeen.

Dermalux NEAR INFRARED 830 nm

Uudistava NIR (Near Infrared)-valo uudistaa ihoa, rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa sekä vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia. NIR infrapunavalo imeytyy kaikista syvimmälle kudokseen ja toimii erinomaisesti yhdistettynä punaiseen tai siniseen valoon. NIR valo rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, edistää ihon uusiutumista, vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyä.

Esteet DERMALUX -hoidolle:

 • Valoa herkistävät lääkkeet
 • Porphyria
 • Albinismi
 • Lupus (Punahukka)
 • Epilepsia
 • Valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
 • Raskaus
 • Valosta johtuvat migreenit
 • Silmäsairaudet
 • Syöpä

Dermalux -valoterapia                                                                                          alk. 62€

Dermalux sarjahoitona enemmän tuloksia aikaan. 1. kerta 62€ jonka jälkeen 55€ kerta.

Dermalux -LED tukee monipuolisesti ihonhoitoa ja se voidaan yhdistää muihin hoitoihin tulosten tehostamiseksi.

Nannic

Deep Skin ihon hionta ja mikroneulaus

Nannic Deep Skin mikroneulausmenetelmää käytetään ihon solutoiminnan aktivoimiseen. Mikroneulauksen aikana iholle pystytään imeyttämään ihon tarpeenmukaiset hoitoseerumit, jotka vaikuttavat näkyvästi ihon kuntoon. Hoito viimeistellään erikoisnaamiolla. Erillistä toipumisaikaa ei hoidossa ole. Hoito on lähes kivuton ja sen tekee koulutettu kosmetologi.
Nannic Deep Skin hoidolla ihon yleiskunto paranee ja säännöllisesti hoidettuna hoitotulokset säilyvät hyvin. Iho näyttää raikkaalta heti mikroneulauksen jälkeen. Hoidossa käsitellään kasvot, kaula ja silmänympärysiho. Käsittely sopii yksittäiseksi hoitomuodoksi tai voidaan toteuttaa tehokkaammin sarjahoitona, näin tuloksia saadaan enemmän.  

Mikroneulaus kosteuttaa ihoa tehokkaasti, kiinteyttää ihoa, silottaa juonteita, tasoittaa arpia, vähentää pigmenttimuutoksia, kirkastaa ja vahvistaa ihoa.

Esteet hoidolle:

- Ärtynyt / tulehtunut iho

-  Aktiivinen ruusufinni / akne

- Huuliherpes (ennen hoitoa estolääkitys)

- Voimakas kortisonilääkitys

- Psoriasis

- Pistoshoitojen jälkeen on hyvä odottaa noin kaksi viikkoa.

Ihon hionta ja mikroneulaus

alk. 131€

Tehokas sarjahoitopaketti (4 x hoitolakäynti) viimeisestä hoitokerrasta -30%, kun hoito on 2 viikon välein.

PRX-T33

Biorevitalisaation vallankumous

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka on täysin neulaton hoitomuoto.
Täysin uudenlaisessa hoitomenetelmässä stimuloidaan ihonalaiskudosta tekemään töitä, jonka johdosta solujen välinen aineenvaihdunta paranee, kuolleet solut poistuvat ja juonteiden syvyys madaltuu.
Hoidon vaikutuksesta ihon pinnasta tulee kimmoisampi, tasaisempi ja sen väri kirkastuu sekä heleytyy. Hoidossa stimuloidaan ihon kasvutekijöiden lisääntymistä ja uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista.

PRX-T33 Neulaton biorevitalisaatio

WiQo PRX-T33 menetelmä on uniikki verrattuna muihin vastaavanlaisiin menetelmiin markkinoilla. PRX-T33 on ainutlaatuinen koostumukseltaan ja se on myös suojattu kansainvälisillä patenteilla.
PRX-T33 on tehokas hoitomuoto, joka vastaa ihon tarpeisiin saada tehokasta anti-age-hoitoa. Hoidolle on myönnetty CE-merkitty lääkinnällinen laite tunnus.

Hoidon teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja laimean vetyperoksidin (H2O2) sekä Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään aiheuttamatta "frostingia".
Hoitomenetelmä ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon jälkeen on hyvä käyttää korkeaa aurinkosuojaa ja välttää suoraa altistumista auringolle. Hoito ei myöskään vaadi isoa toipumisaikaa niin kuin useimmat vahvemmat hoidot.
PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla!

Hoito sopii yksittäiseksi "tuhkimohoidoksi", jos sinulla on jokin tärkeä juhla tai muu tapahtuma. Mutta suositellaan ehdottomasti sarjahoitoa pysyvämpien hoitotulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon kertojen määrä riippuu ihon kunnosta. Hoito tehdään kerran viikossa, jolloin ihon kunto paranee pikkuhiljaa asteittain jokaisella hoitokerralla.
Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2. tai 3. kuukausi tehtävällä yksittäisellä hoidolla. PRX-T33 on nopea hoitomuoto, joka vie vain 30-45 minuuttia riippuen hoitoalueen laajuudesta. Suurin osa tuloksista on nähtävissä heti sekä hoitoa seuraavien viikkojen kuluessa.

Miten PRX-T33 eroaa perinteisestä TCA-kuorinnasta?

Perinteinen TCA-kuorinta on tehokas happohoito, joka vaatii palautumisaikaa ihon kuivuessa ja kuoriutuessa voimakkaasti. Myös PXR-T33 sisältää TCA-happoa 33%, mutta TCA:n lisäksi PRX-T33 sisältää myös matalapitoista vetyperoksidiliuosta sekä 5% Kojic-happoa. Näiden ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa hoidon vaikutukset vain verinahassa, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei vaadi erityistä palautumisaikaa. Joissakin tapauksissa iholla saattaa esiintyä pientä hilseilyä.

Miten PRX-T33 hoito tehdään?

Ensimmäiseksi hoitoalueelle tehdään pintapuhdistus sekä kartoitetaan hoidon indikaatiot. Tämän jälkeen levitetään ihoa valmistava P Solution -puhdistusaine, joka valmistaa ihon hoidolle alentaen ihon ph -arvoa. Seuraavaksi imeytetään PRX-T33-geeli käsin erityisellä tekniikalla hoitoalue kerrallaan. Tämän aikana iholla saattaa olla pieniä nipisteleviä tuntemuksia. Kun geeli on imeytetty iholle, puhdistetaan se kokonaan pois. Hoidon lopuksi iholle levitetään tehokas rauhoittava sekä palauttava WiQo hoitovoide.

Huomioitavaa hoidon jälkeen

PRX-T33-hoidon jälkeen on tärkeää, että ihon stimulointia jatketaan kotona hoitoa täydentävillä tuotteilla. Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat, että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla.
HUOM! Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden (6) päivän ajan vain WiQo-kotihoitotuotteita. Puhdistustuotteina voidaan käyttää muiden sarjojen tuotteita.

Hoidon jälkeen vältä hikoilua ja saunaa sekä suoraa altistumista auringolle.

Hoitoalueen tulee saada palautua rauhassa ilman ihon koskettelua sekä hankaavia tuotteita tulee välttää.

Tarkemmat hoito-ohjeet saat hoidon jälkeen.

PRX-T33 hoitoindikaatiot

 • Pinnalliset juonteet 
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
 • Veltostunut kaulan ja dekolteen hoito

PRX-T33 hyödyt

 • Neulaton hoitomuoto
 • Ei "frostingia" eikä toipumisaikaa
 • Nopea hoito, noin 30-45 minuuttia
 • Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
Milloin hoitoa ei tehdä? 

 • Iho ärtynyt / tulehtunut
 • Raskaus / imetys
 • Kortisoni - / aknelääkitys

Mikäli olet käynyt täyteainehoidossa, niin silloin odotusaika on noin 2 viikkoa.

PRX-T33 

alk. 138€

Tehokas sarjahoitopaketti (5 x hoitolakäynti) viimeisestä hoitokerrasta -30%, kun hoidot suoritetaan 1 -1.5 viikon välein.

iS Clinical Fire & Ice -kasvohoito

Uutta hehkua ihollesi

Julkkisten suosima punaisen maton -kasvohoito. Hoito puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoito räätälöidään ihon tarpeet huomioiden.
Intensiivinen vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaan saa näkyviä hoitotuloksia.


- Tuloksellinen hoito säännöllisesti tehtynä.

- Glykolihappokuorinta ilman toipumisaikaa.

- Myös ongelmaihoiselle (epäpuhtaudet / akne)

- Ikääntymisen ensimerkkeihin, tasoittaa ihoa.

Hoidon esteet roaccutan -kuuri n. 6kk -> 

Akneen antibioottikuuri / lääkevoiteet.

Fire & Ice -kasvohoito - Red Carpet - uutta hehkua ihollesi

82€

Fire & Ice -kasvohoito + HydraFacial ihonpuhdistusosuus

139€

HydraFacial™

HydraFacial™ on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Mikä HydraFacial™-kasvohoito on?​

HydraFacial™ on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa epäpuhtaudet ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen säiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

​HydraFacial™-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal™-happokuorinta tai DermaBuilder™ -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita "botuliinin" tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä.

Mitä HydraFacial™-kasvohoidossa tapahtuu? ​

HydraFacial™ patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu kärjen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti mutta kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa epäpuhtaudet tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään tähän kasvohoidon vaiheeseen kehiteltyä seerumia, joka sisältää salisyylihappoa. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä, irrottaen samalla kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen.

Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön hoidon lopuksi antioksidanttiseerumi, joka on erittäin kosteuttava liuos. Antiox-seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

Mikä tekee HydraFacial™ ainutlaatuisen?

HydraFacial™sta tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta HydraFacial™ on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset, sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa muodossa, jossa iho ottaa ne helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa HydraFacial™illa saavutettavia hoitotuloksia entisestään.

​HydraFaciali™n salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka kuorii ihoa tehokkaasti mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacial™illa voidaan hoitaa?

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon pigmenttihäiriöt; epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja pienet rypyt; kuiva iho
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä yleensä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Joka perinteisesti komedoraudalla tehtynä "puristeluna" tapahtuu.

Kuinka kauan HydraFacial™ hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 30 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Koska osassa hoitoa käytetään myös hedelmähappoja, tulee hoidon jälkeen välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial -hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia kasvojen kotihoitotuotteita. Hoito voidaan tehdä 2 viikon tai 1 kk välein.

Mitkä ovat HydraFacial™ -hoidon jälkeen normaaleja ihoreaktioita?

Vaikka HydraFacial™ ei ole varsinaisesti kemiallinen kuorinta, käytetään HydraFacial™ -hoidossa kemiallisia kuorinta-aineita, AHA- ja BHA-happoja. Yleensä iho ei reagoi HydraFacialin happomääriin, koska ne ovat pieniä määriä. Kasvohoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hoitopäivästä muutamaan päivään. Iholla saattaa olla pieniä tuntemuksia hoidon jälkeen, punoitusta, kuumotusta joissakin tapauksessa hilseilyä. Nämä voivat kestää n. 1-5 päivää. Mutta on mahdollista, että hyvin herkkä iho saattaa äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa olla kosketusarka, saattaa mennä pinnalta rusehtavaksi, saattaa kirvellä/nipistellä/kihelmöidä/kutista, saattaa olla turvoksissa ja hoitotuotteet saattavat kirvellä iholla. Nämä oireet ovat kuitenkin ohimeneviä, eikä niistä tarvitse huolestua. Huolellinen ihon kosteuttaminen vie oireet muutamissa päivissä pois.

Onko HydraFacial™-hoito turvallinen?

HydraFacial™issa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel®-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial™ sopii?

HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Kenelle HydraFacial™ -hoitoa ei suositella?

HydraFacial™-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen 6kk aikana. Tai mikäli olet juuri syönyt tehokkaan kortisonikuurin, tällöin on hyvä odottaa muutama viikko ennen hoitoon tuloa.

Kasvohoitoa ei myöskään suositella, mikäli iho on kosketusarka / pahasti tulehtunut. Tällöin on hyvä odottaa ennen kasvohoidon tekemistä, että iho on rauhoittunut.

Mitä erilaisia HydraFacial™ hoitoja on tarjolla?

HydraFacial™ - Signature

Ihon peruskuntoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon puhtaantuntuiseksi. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30 min

HydraFacial™ - Clarifying - SE SUOSITUIN IHOHUOKOSET SYVÄPUHDISTAVA HYDRAFACIAL™ HOITO!

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet kivuttomasti jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30-45 min

HydraFacial™ - Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina pieniin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta. Hoitoon voidaan yhdistää led- valo, joka rauhoittaa ihoa.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys - tehoaineena ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseerumi
 • hoitoaika n. 30-45 min

HydraFacial™ - Signature - Puhdistava kasvohoito

102€

HydraFacial™ - Clarifying - Syväpuhdistava kasvohoito

Suosituin syväpuhdistava HydraFacial™ -hoito.

132€

HydraFacial™ - Age Refinement - Sopii ikääntyvälle iholle

162€

Jalkahoito

Virkistystä jaloille

Kun jalkasi kaipaavat virkistävää ja kevyttä jalkahoitoa. 

Jalkahoito sisältää:

- Kuoriva jalkakylpy

- Kovettumien poisto raspauksella

- Kynsien siistiminen

- Kynsien lakkaus ja hieronta

Mikäli jalat kaipaavat isompaa hoitoa tai sinulla on jalkasairauksia mm. diabetes, isot kovettumat / halkeamat, paksuuntuneet varpaankynnet, niin kosmetologin kevyempi jalkahoito ei riitä avuksi. Tällöin suositellaan kääntymään erikoistuneen jalkahoitajan tai jalkaterapeutin puoleen. Heillä on enemmän osaamista ja erilaiset hoitovälineet vaativampaan jalkahoitoon. 

Pieni virkistävä hoito jaloille

70 €

Jalkojen hyvinvointia ylläpitävä jalkahoito

75 €