Miten varaan hoidon?

Tarkastele hoitolan tarjontaa ajanvaraus kategoriasta.

Varattavan hoidon kohdalla on tietoja mitä kyseinen hoito sisältää. 

Valittuasi hoidon, voit valita vielä hoidon yhteyteen lisäpalveluita.

Varauksen yhteydessä on kenttä lisätiedoille, tähän voidaan kertoa esim. allergioista ja lääkekuurista liittyen kyseiseen hoitoon. Kenttään voidaan myös jättää maininta käytettävästä lahjakortista.

Onnistuneesta varauksestasi saat aina sähköpostiin vahvistuksen. Mukana tulee peruutuslinkki, mikäli sinulle tulee tarve siirtää tai perua varattu aika.

Mikäli haluat tutustua hoitolan palveluvalikoimaan ja tuotteisiin enemmän, löydät tietoa käytettävistä sarjoista ym. hoitoon liittyen kohdasta KAUNEUSHOIDOT.

Varaamasi hoito voidaan muuttaa hoitolalla toiseen hoitoon, mikäli se ajallisesti vain on mahdollista. Ennen hoidon aloitusta käydään läpi varaamasi palvelu ja kerrotaan miten hoito etenee.

Saavuthan varaamallesi ajalle noin 5min ennen oman hoitosi alkua. Hoitola palvelee aina yhden asiakkaan kerrallaan. Ollessani varattuna, en pääse vastaamaan puhelimeen tai ovelle. Tällöin voit jättää hoitolan numeroon viestin tai lähettämällä sähköpostia pienikauneuspiste@gmail.com

HUOMIOITAVIA ASIOITA VARAUKSESTA

- Ripsi -ja kulmavarauksille alaikäraja on 16-vuotta.

- Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetusta ajasta veloitetaan 50% varatun hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan kokonaisuudessaan varatun hoidon hinta.

- Mikäli sinulla on käytössäsi lahjakortti, huomioithan lahjakortin käytössä viimeisen voimassaolopäivän. Lahjakorttia koskee samat peruutukset kuin muitakin hoitoja.

Tervetuloa, nähdään hoitolalla.

Takaisin ajanvaraukseen TÄSTÄ